Posted on Jätä kommentti

Pannarista puhelinliittymiin

Miten liittymät liittyvät tähän blogiin? Ei oikeastaan aivan hirveästi mitenkään, mutta jatkumona edelliselle postaukselleni ajattelin jatkaa kätevien säästövinkkien jakamista lukijoilleni. Eli mennäänpä siis asiaan.

Moni maksaa liikaa liittymästään

Monilla meistä on aivan liian kallis liittymä. Puhelinliittymä on käytännössä kaikille meille välttämätön kuluerä, ja monesti parin kympin kuukausittainen maksu tuntuu niin pieneltä, että liittymän hintaa ei välttämättä tule vertailtua tai kilpailutettua riittävän usein. Tämä on kuitenkin hieman tyhmää, sillä liian kalliista liittymästä saattaa vuosien varrella maksaa jopa satoja euroja liikaa.

Liittymien vertailu on kuitenkin helppoa. Netistä löytyvillä sivustoilla voi vertailla eri operaattorien parhaat liittymät ja liittymätarjoukset todella nopeasti ja helposti. Puhelinliittymän kilpailutus siis kannattaa todellakin tehdä; muutaman minuutin työllä voi säästää satoja euroja. Mieti, mitä kaikkea muuta tuollakin rahalla voisi tehdä!

Tässä kuitenkin kaikki tällä erää. Liittymän kilpailutus kannattaa siis tehdä, eikä asian kanssa kannata jäädä aikailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *