Posted on Jätä kommentti

Pannarin tekeminen kuluttaa sähköä

Edellisissä postauksissani oli paljon puhetta hellan uusimisesta ja hellan optimaallisesta valinnasta. Unohdin kuitenkin kirjoittaa yhdestä hyvin oleellisesta asiasta, joka liittyy hellan hankintaan. Se oleellinen asia on sähkönkulutus. Sähkönkulutus riippuu paljon siitä, millainen hella on tyypiltään ja iältään. Sähköä ei tietenkään kukaan halua tuhlata turhaan, sillä se on varsin hintavaa. Tai no, ei kovin hintavaa, mutta usealle vuodelle laskettuna siitä kertyy kuitenkin jo merkittävä summa rahaa. Katso lisää hellan sähkönkulutuksesta tästä linkistä.

Meidän hellassamme otettiin huomioon sen sähkönkulutus, ja se onkin nyt paljon kohtuullisempi kuin vanhassa. Hellan sähkönkulutusta miettiessämme kaivoimme esiin vanhat sähkösopimukset, ja samalla tuli mieleen, maksammeko sähköstä liikaa? Onneksemme löysimme kätevän nettisivun, jonka kautta sähkön kilpailutus onnistui todella näppärästi ja nopeasti. Meillä ei mennyt kuin vartti, kun olimme jo hoitaneet itsellemme uuden ja edullisemman sähkösopimuksen! Helppoa ja vaivatonta rahansäästöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *