Posted on

Uunin hankinta

Viimeisin blogipostaukseni koski uunin valintaa. Edellinen meni tosiaan yllättäen rikki, ja uuden hankinta oli edessä vaikka tämä ei muutoin ollut harkinnassa ollenkaan. Toisin sanoen, uuden uunin hankinta ei tosiaan ollut budjetoituna tälle kesälle. Kaikki muu sitten olikin; lapsille lomamatka varattuna ja vielä toinen kotimaan reissu siihen päälle. Näihin oli siis tarkoitus käyttää tämän kesän budjetti.

Uunin rikkoutuminen osui siis harvinaisen huonoon aikaan. Onneksi asiaan kuitenkin löytyi varsin nopea ratkaisu. Ei ollut oikein muuta mahdollisuutta kuin lainata rahaa. Hetken aikaa netissä vertailusivustojamme etsittyä löysimmekin tarpeeseemme sivuston. Tältä sivustolta saimme haettua lainaa kätevästi netin kautta. Siellä pystyi tekemään lainavertailun nopeasti ja helposti, ja lainan hakeminen onnistui kätevästi linkkien kautta lainayritysten nettisivuilta. Koska en ollut koskaan ennen hakenut minkäänlaista vakuudetonta lainaa, sain nopean lainan lyhyeksi ajaksi täysin ilman korkoa. Voisiko olla kätevämpää!

Kesälomasuunnitelmat pysyivät näin ollen ennallaan, ja sain hankittua uuden uunin helposti, ilman suurempaa päänvaivaa. Ja mikä parasta, pannarihommia ei tarvinnut hylätä tämän pienen takaiskun vuoksi 🙂 Omassa uunissani halusin panostaa sen pitkäikäisyyteen ja hyviin ominaisuuksiin, sillä laite tulee tosiaan olemaan varsin kovalla käytöllä. Valinnaksi kohdistuikin Boschin keraaminen liesi, jossa juuri mistään ominaisuuksista ei ole pahemmin tingitty. Laite näyttää tältä: