Posted on

Pannari.fi – pannarifanien oma sivusto

Moikka kaikki! Tämä sivusto on kaikille minunkaltaisilleni ihmisille – pannarien rakastajille 🙂 Sivuston tarkoituksena on kerätä erilaisia pannarireseptejä kätevästi samalle sivustolle, jotta pannarifanit voivat löytää helposti erilaisia pannariohjeita. Ja ehkäpä tulevaisuudessa sivuillemme avautuu mahdollisuus myös käyttäjien lähettämiin omiin pannariresepteihin, mene ja tiedä!

Miksi olen sitten näin kova pannarifani? Pannarifaniuteni juontaa juurensa tietenkin lapsuuden kesiin mummolassa, jossa mummo teki maailman parasta pannaria. En ole koskaan onnistunut itse tekemään yhtä hyvää pannaria kuin mummo! Ehkä vielä joku päivä löydän oikean reseptin ja tekotavan ja onnistun paistamaan yhtä maukasta pannaria kuin mummoni joka kerta. Epäilen tosin vahvasti 🙂 Niin hyvää pannaria mummoni teki.

Pannareita on tullut siis itsekin paisteltua vaikka kuinka paljon, etenkin viime aikoina, kun omat lapset ovat (viimein) alkaneet ymmärtää jotain pannareiden päälle. Viimeksi pannaria tulikin paisteltua eilisiltana, ja siihen käytin tätä reseptiä. Tällä reseptillä onkin tullut pannaria veivailtua jo vaikka kuinka monta kertaa, ja siitä on muodostunut tietynlainen arjen vakiopannari. Reseptin muistaa ulkoa, ja tekeminen tulee jo rutiinilla. Kiireisenäkin iltana onnistuu pannarin vääntäminen siis nopeallakin aikataululla 🙂

Viikonloppuisin ja juhlavammissa tilaisuuksissa paistelen tietenkin myös pannareita, mutta nämä tulevat yleensä hieman erilaisilla resepteillä – suuri osa nykyään itse kehittämilläni. Mutta näistä ”spesiaalipannareista” hieman enemmän seuraavassa postauksessani!